despre noi

“A servi mai presus de tine însuţi”

Rotary este o organizaţie a oamenilor de afaceri şi a reprezentanţilor diferitelor profesii, care asigură servicii umanitare, promovează standarde etice înalte în toate domeniile de activitate şi stabileşte relaţii de bună întelegere.

Cu zeci de ani în urma, pe plan international s-au înfiinţat primele cluburi cu scopul declarat de a servi comunitatea. Unul dintre cele mai importante din lume este Club Rotary International, ale cărui baze au fost puse la 23 februarie 1905, în Evanston-Chicago, Illinois (Statele Unite ale Americii).

Rotary Suceava Bucovina

Clubul Rotary este o asociaţie ai cărei membrii se bucură de egalitate, fiecare membru fiind recunoscut profesional în domeniul său de activitate, persoane de caracter şi care se bucură de o bună reputaţie, lucrând ca buni profesionişti, lideri ai comunităţilor locale. Rotary promovează idealul de a servi binele public în profesie şi în societate, dând dovada de integritate. Cultivarea relaţiilor personale între reprezentanţii diferitelor profesii, meserii şi bresle din comunitatea locală înseamnă recunoaşterea valorii oricărei activităţi utile.

Aboneaza-te la site-ul nostru

Contactați-ne dacă doriți să faceți donatie prin căsuța poștală.